Alex Ovechkinin hirmuinen lämäri toi voiton All Stars -taitokisoissa – katso kisojen suoritukset tästä!

© Kuva: Getty Images

NHL:ssä vietetään tänä viikonloppuna taukoa otteluista, kun sarjan parhaat pelaajat kutsuttiin Tampa Bayhin perinteiseen All Stars -tapahtumaan. Faneille showta pyörittäneet supertähdet kisasivat lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Suomen aikaan erilaisissa taitokilpailuissa.

Yksi perinteisen tapahtuman odotetuimmista kisoista oli kilpailu kovimmasta lämäristä. Voiton vei venäläinen Alex Ovechkin, jonka voimakkain laukaus oli mittausten mukaan peräti 163 kilometriä tunnissa. Kakkoseksi tuli Nashville Predatorsia edustava puolustaja P.K. Subban. Hänen laukauksensa oli myös painava, 158,8 km/h. Seuraavat sijat vei John Klingberg, Steven Stamkos ja Brent Burns.

Voit katsoa kisan alla olevasta videosta.

Connor McDavid otti nimiinsä nopeimman luistelijan tittelin. Kaukalon kiertämiseen viime vuoden MVP:llä kului vain 13,454 sekuntia. Voitto tuli pienellä markinaalilla, sillä toiseksi luistellut Brayden Point kellotti ajaksi 13,579 ja kolmanneksi tullut Jack Eichel 13,828.

Florida Panthersin tähtipelaaja Aleksander Barkov pääsi kisaamaan ketteryyttä ja mailankäsittelytaitoa vaativassa pujottelukisassa. Pelaajien tarkoituksena oli ensin pujotella kiekon kanssa kiekkojonon ohitse, nostaa peliväline tornien lävitse ja lopettaa suoritus maaliin. Barkovin suoritus ei alkanut hyvin, sillä jonon kohdalla kiekko ei pysynyt loppuun asti hallussa. Suomalaisen ajaksi kellotettiin  33,233, joka riitti viidenteen sijaan.

Voiton vei Calgary Flamesin Johnny Gaudreau ajalla 24,650.

Barkovin suoritus alkaa kohdasta 1:49.

Syöttökisan voitti St. Louis Bluesin Alex Pietrangelo ja tarkkuuskisan hieman yllättäen Vancoucer Canucksin tulokas Brock Boeser.

Syöttökisa:

Tarkkuuskisa:

Suomalaisväriä nähtiin myös maalivahtien torjuntakisassa. Uutisoimme Pekka Rinteen suorituksesta aikaisemmin ja voit katsoa nähdä sen klikkaamalla tästä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.