Pekka Rinne venyi All Stars -kisassa toiseksi – voitto karkasi Frozen-hitin tahtiin (video)

© Kuva: Getty Images

Viime yönä NHL-fanit saivat ihailla, kun sarjan supertähdet ottivat toisistaan mittaa tähdistöviikonlopun taitokilpailuissa. Show-henkisissä peleissä selvitettiin liigan nopein luistelija, ketterin mailankäsittelijä, tarkin syöttäjä ja laukoja, vahvin lämääjä sekä taitavin maalivahti.

Suomalainen Pekka Rinne oli parrasvaloissa, kun maalivahdit kisasivat pisimmistä torjuntaputkesta. Lajin supertähdet kävivät vuorollaan kokeilemassa maalivahdin refleksejä rankkareissa ja pisimmän putken torjunut maalivahti kruunattiin voittajaksi. Rinne siirtyi maalin suulle kolmantena, kun hänen oli päihitettävä ruotsalainen lajilegenda Henrik Lundqvist, jonka putki kesti viiden laukojan verran.

Rinne osoitti jälleen miksi hänen torjuntatyylinsä on vienyt Nashville Pretadorsin kertaalleen Stanley Cup -finaaleihin. Suomalainen piti hanskan korkealla, torjui 13 rankkaria perätysten ja siirtyi kisassa ylivoimaiseen johtoon. Viimein Claude Giroux onnistui ohittamaan suomalaisen.

Rinne ei pitänyt kärkisijaa kauaa hallussaan, sillä seuraavana maalin sulle luistellut Marc-Andre Fleury päihitti suomalaisen 14 torjunnalla. Fanien rakastama maalivahti oli valinnut tyttäriensä toiveesta torjuntamusiikikseen Frozen-elokuvasta tutun Let it go -kappaleen.

Fleuryn näytös sai lopulta myös Rinteen hymyilemään leveästi.

Voit katsoa maalivahtien kisan alta:


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.