Ruotsalaishyökkääjä Elias Lindholmille tarjoutui tilaisuus astua aivotärähdyksestä ja alavartalovammasta kärsivän Sebastian Ahon suuriin saappaisiin Carolina Hurricanesin tehomiehenä. Lindholm kiitti kunniasta viimeistelemällä kaksi ylivoimamaalia Hurricanesin 3-1 -voittoon päättyneessä ottelussa Detroit Red Wingsin vieraana.

– Loukkaantuminen tuo mahdollisuuden ja se tilanne meillä on juuri nyt, Hurricanesin päävalmentaja Bill Peters muotoili seuransa sivuilla.

– Annoin heille paljon luottoa ja voittomaali syntyi ylivoimalla. Erikoistilannepelaaminen oli todella hyvää, Peters jatkoi.

[readmore from=”uutiset”]

Lindholm vei joukkueensa johtoon ajassa 2.57. Esityön osumaan tekivät Justin Faulk ja Ahon rinnalta tuttu Jordan Staal.

Lindholmin sivaltama 2-1 -voittomaali syntyi puolestaan ajassa 46.54. Siihen syöttäjiksi merkittiin Faulk ja Aholle vieläkin tutumpi kaveri, eli Teuvo Teräväinen.

Lindholmille kahden maalin peli oli hänelle uransa viides NHL:ssä. Hän onnistui viimeksi vastaavassa 8. tammikuuta vuonna 2016.
Pistekantaan palanneella Teräväisellä on nyt koossa tehot 11+25=36. Aho pitää edelleen joukkueen sisäisen pistepörssin piikkipaikkaa saldolla 16+21=37.