Tämä Laineen hymy Puljujärvelle kertoo kaiken! – Edmontonin valmentaja: ”Huolestuttavaa”

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jetsin Patrik Laine ja Edmonton Oilersin Jesse Puljujärvi päättivät vuoden 2017 täysin kaksijakoisissa tunnelmissa. Laine oli pelkkää hymyä ja Puljujärvi kuin maansa myynyt. Jets murjoi Oilersin tylyäkin tylymmin lukemin 5-0.

Laineen leveä hymy (kuva alla) Puljujärvelle kertoo kaiken kupletin yksipuolisesta juonesta: Jets vei ja Oilers vikisi.

Kotijoukkueella ei ollut tosiaankaan mitään saumoja vieraiden myllytyksessä.

Oilersin valmentajan Todd McLellanin synkän näkemyksen mukaan yhdelläkään hänen pelaajistaan ei riittänyt todellisuudessa kunnon yritystä Jetsin horjuttamiseksi. Yksi sana kertoi kaiken.

– Huolestuttavaa, McLellan latasi joukkueensa verkkosivuilla.

Jets hoiti homman laadukkaasti ja laajalla rintamalla. Jokaiseen viiteen maaliin merkittiin eri tekijä, eli Marko Dano, Blake Wheeler, Kyle Connor, Bryan Little ja Mathieu Perreault vuorollaan.

Laineelle merkittiin syöttöpiste Connorin ja Joel Armialle Perreaultin osumaan. Makukysymys, mutta Laineen saldoon olisi voitu kirjata toinen syöttöpinna lisää.

Voittajien sankareihin lukeutui myös maalivahti Connor Hellebuyck, joka torjui 35 laukausta. Se merkitsi Hellebuyckille kauden kolmatta nollapeliä.

Winnipeg käynnistää vuoden 2018 loistavista asetelmista. Joukkue on Central-divisioonan piikkipaikalla ja Läntisen konferenssin toisella sijalla.

Edmonton puolestaan lymyää saman konferenssin kolmanneksi viimeisenä. Matkaa playoff-viivalle on seitsemän pistettä.