Onko Puljujärvi hyvä vain McDavidin ansiosta? Päävalmentaja iski oman totuutensa pöytään

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Edmonton Oilersin suomalaislupaus Jesse Puljujärvellä on ollut NHL-seuran puolella omat ongelmansa, sillä hän ei ole vielä onnistunut lunastamaan paikkaansa joukkueen kokoonpanosta.

Mutta nyt tätä kohti ollaan etenemässä kovaa vauhtia, sillä Puljujärvi on saanut viime ajat pelata supertähti Connor McDavidin rinnalla, ja hyvin on suomalainen myös pelannut.

Esimerkiksi edellisessä ottelussaan Puljujärvi iski tehot 1+1. Kriittisimmät katsojat ovat kuitenkin olleet sitä mieltä, että tämä kaikki on ollut vain McDavidin syytä. Päävalmentajana toimiva Todd McLellan on kuitenkin vahvasti eri mieltä.

– Syy ei ole McDavidissä, vaan Jessessä. Hän näyttää jokainen päivä itsevarmemmalta, ja hän pelaa aivan erilaista peliä kuin aikaisemmin. Se näkyy meille kaikille. Hän käyttää erilaisia työkaluja, kuin pelkästään laukauksen hakemista, McLellan vakuuttaa Oilersin verkkosivuilla.

– Hänen maalinsa viime pelissä – hän meni sinne (maalille) ja pysähtyi. Sitten hän taisteli isoa kaveria vastaan ja viimeisteli kaatuessaan. Moni hänen maaleistaan on syntynyt muutaman metrin päästä maalista. Hän alkaa tajuamaan sen ja siitä tulee mukava pieni palkinto, jos hän saa kiekon sinne alueelle, McLellan sanoo.

Puljujärvi on pelannut tällä kaudella 14 NHL-ottelua tehoin 5+2.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?