Buffalo Newsin toimittaja Mike Harrington kertoi aiemmin tällä viikolla useiden NHL-seurojen monitoroivan ruotsalaisvahti Robin Lehnerin tilannetta.

Buffalossa eläteltiin toivoja siitä, josko tämä olisi se vuosi, kun Sabres palaa toden teolla takaisin NHL-kartalle, mutta näin ei ole käynyt. Itse asiassa seura on jämähtänyt koko runkosarjan viimeiselle sijalle ja pudotuspelipaikka on jo nyt lähes mahdoton saavutettava.

Viime kauden päätteeksi sekä GM:ää että päävalmentajaa vaihtanut Sabres on siis tehnyt toimiston ja vaihtopenkin puolella kaiken mahdollisen; nyt onkin aika kääntää katseet pelaajamarkkinoille.

Aivan viime aikoina Pohjois-Amerikassa on kiertänyt vankkoja huhuja, joiden mukaan Sabres on valmis luopumaan jokaisesta muusta pelaajastaan, paitsi Jack Eichelista.

Toisin sanoen muun muassa Ryan O’Reillyn ja Rasmus Ristolaisen kaltaiset nimet saattavat olla kaupan, mikäli hinta on oikea.

Kaupan ovat myös maalivahdit Robin Lehner ja Chad Johnson. Etenkin jättimäinen Lehner, jolla on pituutta 192 senttiä ja painoa hulppeat 111 kiloa, on herättänyt kiinnostusta laajasti.

Yksi kiinnostuneista seuroista on Philadelphia Flyers. Kokenut Brian Elliott, joka saapui seuraan kesällä, on ollut erinomainen, mutta todella ailahtelevasta Michal Neuvirthista ei ole ollut tarjoamaan hänelle tukea. Kun samaan aikaan Anthony Stolarzin loukkaantumisvaikeudet ovat jatkuneet, Elliott on joutunut pahasti ylityöllistetyksi.

Kaiken tämän myötä Flyers on siis päätynyt tutkimaan maalivahtimarkkinoita ja TSN:n toimittaja Shawn Simpson kehottikin Twitter-tilillään tarkkailemaan tilannetta; toisin sanoen jotain konkreettista saattaa olla tapahtumassa.

Shawn Simpson

@TSPSimmerDown
Watch for Lehner to Flyers! #Hextall

Kaupassa toiseen suuntaan olisi liikkumassa mitä todennäköisimmin Neuvirth, ainakin yhtenä vaihtokappaleena, sillä Flyers ei tee mitään kolmella maalivahdilla.