Calgary Flamesin hyökkääjä Matthew Tkachuk keihästi viime yön NHL-kierroksella Toronto Maple Leafsin Matt Martinia.

Tämä tapahtui laitakahakan aikana, kun vaihtopenkin puolella ollut Tkachuk päätti lyödä Maple Leafsin kovanaamaa mailan päällä.

Itse ottelun aikana koko temppu jäi huomaamatta ottelun tuomaristolta, sillä yhdysvaltalaislaituri teki sen varsin ovelalla tavalla siten, ettei tuomareilla ollut mitään mahdollisuutta nähdä kyseistä temppua.

Vaan NHL:n kurinpitoelimeltä Tkachukin teko ei jäänyt huomioimatta ja häntä tullaankin kuulemaan tilanteesta.

Martin, joka tunnetaan melkoisena NHL-kaukaloiden kovanaamana, itse veti tilanteesta pisimmän korren, sillä hän kommentoi tapahtunutta ottelun jälkeen varsin osuvalla tavalla – juuri siten, kuten keihästyksen kaltaista naurettavaa temppua tuleekin kommentoida.

[readmore from=”suomalaiset”]

– Jos hän tekee tuollaisia juttuja, yrittäisi edes saada sen vaikuttamaan johonkin. Tuo on lapsellista, eikä minua kiinnosta juurikaan sekaantua tuollaisiin juttuihin, Martin kommentoi NBC Sportsin mukaan.

Myös Maple Leafsin päävalmentajana toimiva Mike Babcock oli samoilla linjoilla suojattinsa kanssa.

– Jätkät kertoivat minulle asiasta erätauolla. Juniorijääkiekkojuttuja ja hän tulee oppimaan läksynsä ennemmin tai myöhemmin. Hän pelasi kovaa ja hyvin, joten ei hänellä ole mitään tarvetta tehdä tällaisia juttuja.