Edmonton Oilers kohtasi viime yönä kotikaukalossaan Toronto Maple Leafsin, ja kuten arvata saattaa, muodostui ottelusta runsasmaalinen.

Kamppailussa nimittäin iskettiin yhteensä kymmenen maalia, joista kuusi tuli Torontolle ja neljä Edmontonille. Tai käytännössä maalit olivat tasan 5-5, mutta kiitos epäonnensoturi Kris Russellin, vei Maple Leafs ottelun nimiinsä.

Russell nousi alunperin Oilersin sankariksi kolmannen erän alussa, kun hän iski ottelun tasalukemiin 4-4. Kuitenkin, kun erää oli jäljellä enää noin minuutin verran, iski Russell myös toisessa päässä. Hän nimittäin iski kiekon tyylillä omaan maalinsa, jonka myötä Maple Leafs siirtyi 5-4-johtoon.

Kyseinen maali merkittiin veteraanihyökkääjä Patrick Marleaulle. Viimeinen niitti nähtiin lopulta sekunti ennen loppua, kun Nazem Kadri iski kiekon tyhjään nuottaan.

Right Wing, Shoots Left 🇨🇦🏒🥅🌈 😷💉💉

@HILITINGHOCKEY
Back-breaker

Kris Russell scores on own net

5-4 Leafs