Vaikka kyseessä on pääasiassa NHL-sivusto, joskus muuallakin jääkiekkomaailmassa tapahtuu asioita, jotka myös me näemme viisaaksi uutisoida.

Näin kävi viimeksi viime yönä, kun Tulsa Oilers, St. Louis Bluesin yhteistyöseura, kohtasi ottelussaan Quad City Mallardsin.

Ottelua ei saatu aloitettua areenalla tapahtuneen pelottavan hetken vuoksi, kun entinen NHL-hyökkääjä ja nykyinen valmentaja Rob Murray jouduttiin viemään pois kaukalosta paareilla.

Murray sai ennen ottelun alkua jonkinlaisen sairaskohtauksen, jonka laadusta ei ole tietoa artikkelin kirjoitushetkellä. Ottelu siirrettiin lopulta pelattavaksi myöhemmin.

John Schultz

@JohnSchultzQCT
.@tulsa_oilers head coach Rob Murray leaves the bench area on a stretcher after needing medical attention, Friday, November 17, 2017, during the second period against the @myqcmallards at the TaxSlayer Center in Moline. The game was suspended and will be played at a later date.

Myöhemmin Murrayn tilasta saatiin kuulla huojentavia tietoja, sillä seuran tiedotuksesta vastaava John Peterson kertoi Twitter-tilillään Murrayn voineen ambulanssissa niin hyvin kuin suinkin mahdollista.

John Peterson

@JohnPetersonVOX
I am with Coach Murray in the ambulance. He's alert and communicating. On our way to the hospital. Prayers needed.

Murray on pelannut NHL:ssä kaikkiaan 108 ottelua. Valmentajana hän on toiminut muun muassa ECHL-seura Alaska Acesissa, jonka riveissä hän voitti liigan mestaruuden kaudella 2013-14.