Mitä, mitä, mitä: Onko Maple Leafs kauppaamassa superlupaustaan toisaalle?! ”Mielestäni se on väistämätöntä”

© Kuva: Getty Images

NHL:ssä markkinat ovat jo aukaistu jättimäisen vaihtokaupan johdosta, kun Matt Duchene siirtyi Ottawa Senatorsiin ja Kyle Turris Nashville Predatorsiin.

Sen vuoksi huhut muiden pelaajien osalta ovat yhä vain kiristymään päin, sillä nyt kun NHL:ssä on selvitty alkukauden kaaoksesta, alkavat tilanteet olemaan myös seurojen sisällä yhä selkeämpiä.

Nyt siirtohuhuihin on liittynyt kohtalaiset tuore nimi, sillä Toronto Maple Leafsin superlupaavaa Mitch Marneria ollaan alettu viemään toisaalle. Huhun aloitti Sportsnetin Nick Kypreos, joka ei näe Marnerille tulevaisuutta Maple Leafsin riveissä.

– Mikä on Marnerin paikka Leafs-luotsi Mike Babcockin kokoonpanossa? Auston MatthewsWilliam NylanderConnor Brown ja Zach Hyman, ovat kaikki hänen edellä kokoonpanossa, suorasanainen kiekkotoimittaja kertoi radiolähetyksessä.

Marnerille kuluva kausi on hänen toinen NHL-kaukaloissa. Tulokkaana kanadalaisnuorukainen loihti komeat 19 maalia ja yhteensä 61 tehopistettä, joiden avulla hän oli tulokaspörssin kolmonen, heti Auston Matthewsin ja Patrik Laineen jälkeen.

– Babcockin isoin haaste on Marnerin saaminen isoon kuvaan mukaan. En näe hänen sopivan tähän joukkueeseen. Miten voit laittaa viime NHL-kauden tulokaspörssiä ennen loukkaantumistaan johtaneen pelaajan kolmanteen ketjuun?

– En usko, että Marner sopii Leafsiin. Mielestäni hänet täytyy kaupata. Mielestäni se on väistämätöntä, että Leafs tulee kenties kauppaamaan hänet.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!