Carolina Hurricanes on ollut NHL:n yksi viime kausien murheenkryyneistä, sillä se ei ole edennyt pudotuspeleihin viimeiseen kahdeksaan kauteen. Tämä on myös heijastunut seuran jo valmiiksi hataraan fanipohjaan, joka on suoranaisesti hylännyt joukkueen.

Hurricanesin yleisökeskiarvo on ollut jo vuosien ajan yksi NHL:n heikoimpia, eikä seuran nykyinen potentiaalinen pelaajisto ole onnistunut kääntämään asioita parempaan suuntaan. Hurricanesin yleisökeskiarvo tältä kaudelta on nimittäin umpisurkea, 11 449.

Se on NHL:n heikoin, mutta ei heittämällä. New York Islandersin yleisökeskiarvo, joka on siis NHL:n toiseksi huonoin, on 11 894.

Hurricanes onkin ollut avoimessa myynnissä jo pidemmän aikaa. Hinnan uskotaan olevan 500 miljoonaa dollaria, mikä on siis sama lukema kuin Vegas Golden Knightsilla, jonka piti pulittaa se liittyäkseen NHL-kartalle.

[readmore from=”suomalaiset”]

Seuran uskottiin menevän pitkän aikaa Chuck Greenbergin haltuun, joka omisti aikanaan MLB-seura Texas Rangersin. Hurricanesin nykyinen omistaja Peter Karmanos iski nyt kuitenkin faktat pöytään, eivätkä ne vaikuta seuran tulevaisuuden kannalta loistavia asioita.

– Joukkueen myyminen ei etene. Odottelemme vain Chuckin sanovan, että ”Perhana, en minä saa rahoja kasaan”. Me olemme sitoutuneita Chuckiin ja katsomme tilanteen loppuun, Karmanos kertoi The News & Observerille.

– Ja rehellisesti sanottuna minä toivon, että näin kävisi. Koska nyt vaikuttaa siltä, että se ei tule tapahtumaan. Voin kertoa, että hän ei tule saamaan rahoja kasaan.