Boston Bruins kohtasi yön ottelussaan Vancouver Canucksin ja karhulauma saikin kamppailussa maalihanat tosissaan auki. Se nimittäin marssi kamppailussa vakuuttavaan 6-3-voittoon.

Bruinsin tshekkitähti David Pastrnak keräsi ottelussa tehot 1+1. Hän teki ottelussa myös Bruinsin toisen maalin, ja osuma oli kaikessa yksinkertaisuudessaan mykistävän komea luomus. Maali syntyi ensimmäisen erän puolivälin hujakoilla, minkä avulla Bruins siirtyi kamppailussa 2-1-johtoon.

Joka tapauksessa Pastrnak sai kiekon oman maalin takana, minkä jälkeen hän lähti nostamaan sitä kohti Canucksin kenttäpäätyä.

Hän teki kuljetuksensa aikana muutaman vartaloharhautuksen, ja kun maalintekosektori läheni lähenemistään, oli viimeisenä esteenä vielä puolustaja Michael Del Zotto. Tämä ei kuitenkaan Pastrnakia hidastanut, sillä hän harhautti puolustaja täysin kuutamolle ja iski kiekon tämän jälkeen nuottaan.

Pastrnakin kohdalla on toki otettava huomioon, että tulosta onkin synnyttävä. Hän nimittäin teki syksyllä Bruinsin kanssa kuuden vuoden mittaisen jatkosopimuksen, joka oli arvoltaan 40 miljoonaa dollaria.

Voit katsoa osuman alta löytyvältä videolta.

Brady Trettenero

@BradyTrett
David Pastrnak goes end-to-end for a nasty goal

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.