Boston Bruinsin Tuukka Rask joutuu sivuun toistaiseksi tositoimista, sillä hänellä todettiin tiistaina tapahtuneen yhteentörmäyksen seurauksena aivotärähdys.

Suomalaisvahti loukkaantui joukkueensa omissa harjoituksissa, kun 3 vs. 2 -harjoitteen päätteeksi joukkuekaveri Anders Björk ajoi treenin tiimellyksessä Raskin päälle. Ensimmäistä kauttaan NHL:ssä pelaava yhdysvaltalainen olikin tilanteesta todella pahoillaan.

– Minä ikään kuin törmäsin Tuukkaan siinä tilanteessa. Se oli nopea tilanne ja en oikein tiedä, että mitä tapahtui – siinä oli paljon porukkaa, ja se on todella valitettavaa, mitä siinä lopulta kävi, Bruins Daily kertoo Björkin todenneen.

– Toivon, että olisin pystynyt estämään sen, mutta kaikki tapahtui niin nopeasti. Toivottavasti voin tehdä jotain korvatakseni tämän hänelle.

[readmore from=”tuukka-rask”]

Raskille alkukausi on ollut kaikin mahdollisin tavoin todella vaikea, sillä selän taakse on livahtanut hieman helppoja kiekkoja ja ylipäätään tekeminen ei ole ollut parhaalla mahdollisella tasolla.

Kuvastavaa 30-vuotiaan suomalaisen alkukaudelle onkin se, että hän omaa NHL:n historiassa kaikkien aikojen parhaan torjuntaprosentin, mitä siis tulee koko uraan, mutta neljästä tällä kaudella pelatusta ottelusta hänen torjuntatilastot ovat 88,20/3.30.

Bostonissa onkin nähty enemmän tai vähemmän jokavuotinen ilmiö, kun osa Bruins-faneista on jopa vaatinut kauppaamaan suomalaisen (LUE LISÄÄ). Nyt he ”pääsevätkin” näkemään, mitä elämä ilman Raskia on, sillä suomalainen tulee olemaan sivussa kaukalosta toistaiseksi määrittelemättömän ajan ja häntä tuuraa kakkosvahti Anton Khudobin.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.