Boston Bruinsin ja Vancouver Canucksin viime öisessä ottelussa on sattunut ja tapahtunut. Kamppailu alkoi sillä, kun 8-vuotias syöpäpotilas Layla Flint pääsi pudottamaan ottelun avauskiekon.

Kun itse peli vihdoin alkoi, oli David Pastrnakin vuoro loistaa. Hän nimittäin iski kamppailussa todellisen kaunokaisen, joka tulee ehdottomasti kisailemaan tällä kaudella vuoden komeimmasta maalista. Voit katsoa videon osumasta täältä.

Bruins kärsi yön ottelussa myös valtavasta epäonnesta, sillä siinä missä Patrice Bergeron ja David Backes palasivat takaisin kaukaloihin, joutuivat David Krejci sekä Adam McQuaid sivuun loukkaantumisten vuoksi. Voit lukea asiasta lisää täältä.

Nyt tapahtumarikkaaseen otteluun voidaan lisätä vielä yksi tekijä lisää, sillä Bruinsin Frank Vatrano jäi kamppailussa Canucks-puolustaja Erik Gudbransonin jyräämäksi.

Gudbranson sai tilanteesta viiden minuutin rangaistuksen ja hänet lähetettiin suihkun puolelle. Vatrano sen sijaan poistui ottelusta hetkeksi aikaa, mutta hän palasi penkille pian tapahtuman jälkeen.

Nyt Gudbranson taklaus joutuu seuraavaksi kurinpitoryhmän käsittelyyn. Canucks-puolustajan taklaus tuli selästä päin ja se voidaan myös luokitella laitataklaukseksi.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.