Kuten jo eilen uutisoimme, ovat NHL-pelaajat mahtavaa porukkaa. Nimittäin Jamie Benn sekä Tyler Seguin kutsuivat autokolarissa vakavasti loukkaantuneen Kendall Murrayn seuraamaan Starsin kotiottelua.

Pelaajien lisäksi myös NHL-seurat ovat malliesimerkkejä sen suhteen, miten sairauksista kärsiviä ihmisiä on syytä auttaa, ja miten heille on aihetta antaa kunniaa ja ilonaiheita.

Tästä loistava esimerkki nähtiin viime yönä, kun Boston Bruins sekä Vancouver Canucks olivat aloittamassa omaa kamppailuaan. Ennen ottelua oltiin kuitenkin sulassa sovussa, kun 8-vuotias Layla Flint saapui pudottamaan ottelun avauskiekon.

Layla kärsii leukemiasta, jota vastaan hän on taistellut jo viime vuoden tammikuusta lähtien.

Layla pudotti avauskiekon Bruinsin Zdeno Charan sekä Canucksin Henrik Sedinin ollessa läsnä keskiympyrässä. Layla ei kuitenkaan malttanut jäädä valokuvattavaksi, vaan hän pudotti kiekon jäähän heti kun se oli mahdollista.

Kun hän marssi takaisin vaihtoaition puolelle, sai Bruinsin tähtihyökkääjä Brad Marchand vielä mieluisan yllätyksen. Hän nimittäin pääsi halaamaan leveästi hymyillyttä Laylaa.

Boston Bruins

@NHLBruins
Eight-year-old Layla Flint of Fall River dropped the ceremonial first puck on #HockeyFightsCancer night.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.