Detroit Red Wingsin ja Andreas Athanasioun jatkosopimusneuvotteluista, tai oikeastaan siitä, että osapuolet eivät tunnu pääsevän millään tavalla siitä sopuun, on uutisoitu jo kyllästymiseen saakka.

Suurimmat syyt niskoilleen on saanut seuran GM:nä toimiva Ken Holland, joka teki kesällä sopimuksen esimerkiksi puolustaja Trevor Daleyn kanssa, vaikka joukkueella oli ongelmia palkkakattonsa kanssa jo tuolloin.

Se ajoi Red Wingsin kuitenkin siihen tilanteeseen, että se ei ole pystynyt tarjoamaan Athanasioulle hänen haluamaansa jatkosopimusta. Kanadalaishyökkääjä on harjoitellut viime ajat Sveitsin maaperällä.

Nyt kuitenkin vaikuttaa siltä, että osapuolet ovat pääsemässä uudesta sopimuksesta piakkoin sopuun. Uutisoimme jo eilen siitä, että Red Wings on ottanut isolla joukolla yhteyttä sekä pelaajaan että hänen agenttiinsa.

[readmore from=”siirtomarkkinat”]

Kyseisessä uutisessa tärkein pointti oli kuitenkin siinä, että jos osapuolet eivät pääse pian jatkosopimuksesta sovintoon, saa hän aloittaa kautensa myös Sveitsissä.

Nyt The Athleticin Craig Custance kertoo, että osapuolet ovat todella lähellä sopua. Hän perustaa väitteensä nimettömänä pysyvään lähteeseen, jonka mukaan jatkosopimus on aivan nurkan takana.

– Ei ole vielä tehtynä, mutta se on lähellä, Custancen lähde lähetti hänelle tekstiviestillä.

Athanasiou pelasi Red Wingsin riveissä viime kaudella 64 ottelua, joissa hän teki 18 maalia ja yhteensä 29 tehopistettä. Vaikka kausi ei ollutkaan tilastollisesti vaikuttavan kuuloinen, teki hän kaiken tämän pelatessaan alemmissa vitjoissa ja ilman merkittävää ylivoima-aikaa.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.