Detroit Red Wings on aloittanut kautensa lähtökohtiin nähden hyvin, mutta seuraa varjostaa yhä edelleen kiperä tilanne sen tähtihyökkääjän, Andreas Athanasioun, suhteen.

Pelaaja ja seura ovat nimittäin yhä edelleen ilman jatkosopimusta, vaikka kausi on jo hyvässä vauhdissa. Athanasiou on harjoitellut viime ajat Sveitsin maaperällä, mutta nyt Red Wings on tehnyt tiettävästi ensimmäisen varsinaisen liikkeensä tuodakseen Athanasioun pian takaisin Detroitiin.

Red Wings on nimittäin pitänyt pitkän puhelinkeskustelun Athanasioun sekä hänen agenttinsa, Darren Ferrisin, kanssa. Puhelinkeskusteluun on osallistunut useita Red Wingsin johtoryhmään kuuluvia henkilöitä.

Puhelun tarkoitus on ollut selkeä; Red Wings haluaa Athanasioun takaisin Detroitiin NHL-seuran riveihin. Ja mahdollisimman pian.

[readmore from=”siirtomarkkinat”]

Keskustelussa on käyty muun muassa tarkasti läpi sitä, mikä Athanasioun tämän kauden rooli olisi, ja hänelle on myös tarjottu yhden vuoden mittaista sopimusta, joka olisi arvoltaan 1,25 miljoonaa dollaria.

Kaiken kaikkiaan Red Wings haluaa Athanasioun pian takaisin pelikentille. Jos tilanne kuitenkin eskaloituu niin pahaksi, että kanadalaishyökkääjän kanssa ei löydy piakkoin sopua, on seura sinut myös sen suhteen, että Athanasiou aloittaisi kautensa Sveitsin pääsarjassa.

NHL:n työehtosopimuksen mukaan laituri saa aloittaa pelinsä Sveitsissä ja palata NHL:ään myöhemmin – kunhan tämä vain tapahtuu viimeistään ennen joulukuun ensimmäistä päivää, minkä lisäksi hänen Sveitsin sopimuksessaan on NHL-pykälä.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.