Viime yönä Vegas Golden Knights sai vihdoin pelata ensimmäisen kotiottelunsa sen historiansa aikana. Ennen kamppailua nähtiin kuitenkin pitkä seremonia kaupunkia ravisuttaneen tragedian vuoksi.

Vegasin kotiottelun alla ampumavälikohtauksesta oli kulunut kymmenen päivää, joten ihmisten suru ja tunteet olivat yhä vahvasti läsnä.

Golden Knights kunnioittikin mahtavalla tavalla lasvegasilaisia poliiseja, palomiehiä, lääkäreitä sekä muuta henkilökuntaa, joilla on riittänyt viime päivien aikana valtavasti työsarkaa.

[readmore from=”suomalaiset”]

Se nimittäin kuulutti vuorotellen kaukaloon kaupungin suurimpia sankareita, jotka menivät yhdessä pelaajien kanssa siniviivalle riviin. Lopulta myös vierasjoukkue Arizona Coyotes saapui kentälle, ja asettui samalle kenttäpuoliskolle lääkärien, poliisien, palomiesten, hoitohenkilökunnan sekä Golden Knightsin kanssa.

Kun esittelyt olivat ohi, tarttui puolustaja Deryk Engelland mikkiin. Engelland on kotoisin Kanadan Edmontonista, mutta hän on ollut jo pitkään Las Vegasin asukas. Mies piti lopulta tunteikkaan puheen, joka räjäytti hallin liitoksistaan.

Kuten te kaikki, minäkin saan ylpeänä kutsua Las Vegasia kodikseni. Tapasin vaimoni täällä, sain lapseni täällä ja tiedän miten erityinen kaupunki tämä on. Te kaikki rohkeat poliisit, palomiehet ja hoitohenkilökunta, jotka olette työskennelleet kellon ympäri tämän tragedian aikana, me haluamme kiittää teitä. Uhrien ystävät ja perheet, tietäkää se, että me tulemme tekemään kaikkemme auttaakseemme teitä, jotta parannumme tästä. Me olemme Vegas Strong.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.