Daniel Winnik on pelaaja, jonka nimi ei paistattele otsikoissa usein ainakaan maalien tai syöttöjen ansiosta. Kanadalainen laitahyökkääjä on soturi, joka on tullut kiekkomaailmalle tutuksi armottomasta joukkuepelistä. Minnesota Wildiin siirtynyt 32-vuotias hyökkääjä tuo joukkueeseen iloa ensi kaudella, ainakin päävalmentaja Bruce Boudreaun sanojen mukaan.

– Uskon vakaasti, että saimme parhaan vapaan agentin. Hän saa kaverit pelaamaan paremmin, kanadalaisluotsi kehui The Hockey Writersin jutun mukaan.

Wild on kovaotteisesti ja vankasti pelaavalle hyökkääjälle NHL-uran jo kahdeksas seura. Nyt tie vei Minnesotaan, ja tähän syy on varsin selvä.

Wild on sivuston jutun mukaan nimenomaan huolissaan syvyydestä. Vaikka joukkueella on runsaasti vankkoja pelaajia kokoonpanossaan, kärsii Minnesota joistain loukkaantumishuolista.

Artikkeli muistuttaa, että esimerkiksi Tyler Ennis on kärsinyt viime vuosina paljon loukkaantumisista, myös Zach Parise painii samankaltaisten murheiden kanssa. Näiden lisäksi esimerkiksi Matt Cullen on jo nelikymppinen, ja hän voi pahimmassa tapauksessa romahtaa pelillisiä seikkoja tuijottamalla.

Jos nämä trendit jatkuvat, Winnik toimii mainiona täytemiehenä Wildin rotaatiossa. Chris Stewartin tai Marcus Folignon tapainen nöyrä joukkuepelaaja tuo myös osaamista alivoimapeliin.

Vaikka Winnikin nimi ei ehkä kaikkein kuumin NHL-maailmassa olekaan, on hänen liittyminen Wildiin joukkueen kannalta taatusti iloinen asia.

Konkari ei tämän kauden kahdessa pelissä ole pisteille yltänyt, mutta toisaalta tehotilastokaan ei ole painunut pakkaselle sen näyttäessä nollaa.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.