Washington Capitalsin ja Pittsburgh Penguinsin välinen ottelusarja ei ole jättänyt ainakaan tähän mennessä ketään kylmäksi. Maaleja on tullut, kuten myös muita huipputason suorituksia.

Ennen viime yön kamppailua Penguins johti ottelusarjaa lukemin 2-0, joten Capitalsin oli voitettava nyt jos koskaan. Siinä se myös onnistui, sillä se oli jatkoerän jälkeen vahvempi numeroin 3-2.

Kamppailu olisi voinut mennä myös toiseen suuntaan, jos Penguins olisi onnistunut iskemään ottelun ensimmäisen avauserän puolen välin tuntumassa. Se olikin myös todella lähellä, mutta tässä vaiheessa Capitals-hyökkääjä Daniel Winnik asteli estradille.

Nimittäin ensiksi Nick Bonino onnistui lyömään kiekon maalin lähietäisyydeltä tolppaan. Jatkotilanteessa peliväline pomppi suoraan Bryan Rustin lapaan, jolla oli edessään tyhjä maali.

Winnik sai kuitenkin mailansa eteen, ja näin kiekko pysähtyi kaikista kriittisimmällä alueella, maaliviivalla. Lopulta Winnik ja kumppanit onnistuivat kauhomaan kiekon maalivahti Braden Holtbyn suojien alle ja Capitals selvisi tilanteessa ehjin nahoin.

Lopulta, vain kolmisen minuuttia myöhemmin, Capitals onnistui siirtymään kamppailussa 1-0-johtoon Nicklas Bäckströmin ylivoima-maalilla.

Sportsnet

@Sportsnet
A fantastic stick-save by @Capitals Daniel Winnik from tonight's #PITvsWSH game #DontMissAMoment #StanleyCup