Alexander Ovechkinin alku NHL:ssä uskomaton – myös maanmies liekeissä: Tehnyt hurjaa jälkeä sentterinä!

© Kuva: Getty Images

Alexander Ovechkinin osalta NHL:n ensimmäinen viikko oli uskomatonta ilotulitusta. Venäläistähti nimittäin nakutti joukkueensa Washington Capitalsin kahdessa ensimmäisessä ottelussa peräti seitsemän häkkiä.

Vaikka hyökkääjä onkin alkukauden yksi kuumimmista nimistä, on myös hänen ketjukaverinsa liekehtineet. Ovechkin on lienee suuren kiitoksen velkaa maanmiehelleen ja alkukaudella ykkössentterin paikalle asettuneelle Jevgeni Kuznetsoville.

Capsin toinen venäläistähti on nimittäin kerännyt uskomattomat tehot 0+7. Nämä kaikki tehot ovat tulleet, yllätys yllätys, Ovechkinin maaleista.

Ja mikä vielä ihmeellisempää, seitsemästä syöttöpinnasta peräti kuusi on ykkössyöttöjä. Washingtonin venäläiskaksikko taitaa olla ainakin tällä hetkellä sarjan kuumin duo?

Pelaajien ja valmentajien kommenteista voi päätellä, että fiilis puserossa on nyt hyvä. Luonnollisesti.

– Haluat olla yhä enemmän ja enemmän siellä (kaukalossa), Kuznetsovin ja kolme syöttöpistettä keränneen Jakub Vranan kanssa tuhojaan tehnyt Ovechkin sanoi NHL.comille.

– Alex luistelee ja pääsee kiekoille. Hänen laukauksensa on kiistaton, päävalmentaja Barry Trotz puolestaan kehui.

Edelleen uransa ensimmäistä Stanley Cupia hamuava venäläistähti itse sen sijaan löysi vireelleen melkoisen erikoisen syyn.

– Kun minun vaimoni ja hänen sisarensa ovat täällä, teen joka kerta kypärätempun. Hän lähtee maanantaina, joten olen sitä mieltä, että joudun puhumaan jonkun kanssa, joka pitää hänet täällä, NHL:n pistepörssin kärjessä maaliensa turvin oleva Ovechkin veisteli.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.