Bostonissa vietettiin eilen kauden avauspäivän seremonioita, kun Bruins avasi sesonkinsa saadessaan vastaansa Stanley Cupin finaaleissa viime keväänä pelanneen Nashville Predatorsin.

Ottelusta odotettiin vähämaalista, kiitos Tuukka Raskin ja Pekka Rinteen, mutta totuus oli tästä kaukana. Kotijoukkue Bruins juhli nimittäin kamppailun päätteeksi 4-3-voittoa, joten se siitä vähämaalisuudesta.

Kamppailussa nähtiin kaksinkin kappalein Bruins-nuorukaisten urien ensimmäisiä NHL-maaleja. Ensiksi tolppien väliin osui Jake DeBrusk, joka on entisen NHL-tappelija Louie DeBruskin poika.

Isä seurasikin jälkikasvunsa otteita katsomon puolella, ja kun poika onnistui uransa ensimmäistä kertaa maalinteossa, oli isän reaktio sen mukainen. Hän nimittäin puhkesi katsomossa ylpeydestä kyyneliin.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=jbbRcCGyIfk

Myös Calder-kisassa tällä kaudella oleva Charlie McAvoy onnistui ensimmäistä kertaa NHL-urallaan maalinteossa. Myös tässäkin tapauksessa vanhemmat seurasivat poikansa otteita katsomon puolella ja maalin syntyessä tuuletukset olivat sen mukaiset.

McAvoy avasi kautensa muutoinkin mallikkaasti, sillä hän keräsi tililleen maalin lisäksi myös yhden syöttöpisteen.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.