Tshekkilegenda Jaromir Jagrin uran jatkolla ei tarvitse enää arvuutella, sillä 45-vuotias laitahyökkääjä sai kuin saikin lopulta itselleen sopimuksen NHL-seuran kanssa.

Hänen oli jo määrä aloittaa pelinsä Tshekin ykkösdivarissa Kladnon riveissä, mutta sitten alkoi tapahtumaan. Aluksi Jagria kohtaan osoitettu kiinnostus nousi mediassa pinnalle, minkä jälkeen Calgary Flames päätyi tekemään veteraanin kanssa yksivuotisen sopimuksen.

Jagr ei kuitenkaan ehtinyt mukaan Flamesin kauden avaukseen, joka miteltiin viime yönä Edmontonissa. Isäntien suurin supertähti Connor McDavid oli kyseisessä kamppailussa tylyllä tuulella, sillä hän iski Oilersin 3-0-voittoon päättyneessä ottelussa hattutempun.

Seuraavan kerran Flames tullaan näkemään kaukalossa 7. lokakuuta, kun se kohtaa Winnipeg Jetsin. Kyseessä tulee olemaan myöskin Jagrin debyytti kanadalaisen seuran riveissä.

Nyt Jagrin debyyttiin ollaan saatu lisätietoja. Hän nimittäin tulee aloittamaan kautensa oletettavasti Flamesin kolmosketjussa yhdessä Sam Bennettin sekä Kris Versteegin kanssa.

[readmore from=”suomalaiset”]

Bennett on 21-vuotias sentteri, joka varattiin vuonna 2014 koko draftin neljäntenä pelaajana, joten kyseessä on kaikista vaikeuksista huolimatta äärimmäisen potentiaalinen pelaaja. Esimerkiksi jo heti ensimmäisellä kaudellaan Bennett iski 77 otteluun 18 maalia.

Viime kausi olikin sitten astetta hiljaisempi, sillä nuorukainen keräsi 81 runkosarjakamppailuun tehot 13+13.

Versteeg on sen sijaan rutinoitunut veteraani, jolle Flames on jo hänen uransa seitsemäs NHL-seura. 31-vuotias laituri on pelannut taalajäillä 620 runkosarjaottelua tehoin 146+204.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.