Kiekkovaikuttaja Don Cherry, joka siis tunnetaan täällä kotoisessa Suomessa myös Kanadan omana ”Don Tamina”, on aiheuttanut jälleen omilla kommenteillaan pienoisen kohun. Hän on nimittäin ottanut kantaa Joffrey Lupulin tekemiseen.

Koko vyyhti sai alkunsa siitä, kun Lupul latasi Instagram-tililleen kuvan lumilautailemassa ja vihjaili otoksen kommenttiosiossa, että Toronto Maple Leafs olisi huijannut seuran lääkärintarkastuksessa, minkä johdosta Lupulia ei pidetä pelikuntoisena.

Jos haluat tietää vyyhdistä lisää, suuntaa tähän linkkiin.

Mutta nyt Cherry on todella puuttunut Lupulin kommenteihin, eikä hänen antamansa palaute ole ollut pelaajan kannalta kovinkaan mairittelevaa. Hän on nimittäin lytännyt Lupulin väittämät siltä istumalta, eikä hän usko Maple Leafsin GM:nä toimivan Lou Lamoriellon huijanneen lainkaan.

[readmore from=”suomalaiset”]

– Joffrey ravistele nyt hiukan päätäsi. Lou on suorasanainen kaveri, mitä olen kuullut. Luuletko tosiaan, että hän on mennyt lääkärille ja sanonut heille, että älkää päästäkö Lupulia lävitse… Näin ei ole millään tapahtunut, Cherry kirjoitti omalle Twitter-tililleen.

Cherry huomautti Lupulia muun muassa siitä, että hän tulee tienaamaan ensi kaudesta huomattavan summan rahaa, tekemättä yhtikäs mitään. Se mitä Cherry ei ole kuitenkaan ottanut huomioon on se, että jos Maple Leafs todella huijaa, evää se pelaajalta samalla mahdollisuuden harjoittaa omaa ammattiaan.

– Joffrey sinä tienaat 5 miljoonaa dollaria tekemättä mitään. Saat vähän makoilla Kalifornian rannoilla ja kerätä rahat talteen. Lou on saattanut taivutella joitakin sääntöjä, mutta hän ei ikinä huijaisi. Annan sinulle pienen neuvon, älä suututa häntä. Sinuna pitäisin suuni tukossa.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.