Florida Panthersissa puhalsivat kesän aikana muutosten tuulet, kun kokeneelta osalta sekä Jaromir Jagr että Jussi Jokinen pakkasivat laukkunsa ja siirtyivät uusiin maisemiin.

Toki 45-vuotiaan Jagrin kohdalla puheita on nyt täsmennettävä sen verran, että hänen kohdallaan siitä uudesta osoitteesta ei ole vieläkään tietoa, mutta tällä hetkellä se löytyy hänen kotimaastaan.

Sen sijaan ulososton kohteeksi joutunut Jokinen vaikuttaa nykyisin Edmonton Oilersissa ja onkin aloittanut siellä erinomaisesti.

Mutta takaisin itse asiaan.

Jagrin lähdön myötä Panthersilla on siis uusi ykköskentällinen ja sen uskomattomasta voimasta saatiin esimakua viime yönä, kun kolmikko Aleksander Barkov, Jonathan Huberdeau sekä uusi lenkki Evgeni Dadonov värkkäsivät kertakaikkisen upean osuman.

Kas näin:

Cats On The Prowl

@Cats0ntheprowl
Barkov. Huberdeau. Dadonov.
🚨

Tampan kotihallissa kuuluivat siis ajassa 35:02 klip-klap-klap-äänet, kun Barkov laittoi tilanteen aluille ja lopulta Dadonovin äärimmäisen tarkka kuti painui slovakkivahti Peter Budaj’n selän taakse. Kolmikosta Huberdeau keräsi tehot 1+1.

[readmore from=”suomalaiset”]

Barkov totesi viime viikolla olevansa varsin innoissaan uudesta ketjukaveristaan, siis Dadonovista.

– Nautin Jagrin kanssa pelaamisesta, mutta olemme menossa joukkueena uuteen suuntaan. Olemme kaikki aika innoissamme ja tämä on todella hauskaa juuri nyt.

– Olen seurannut Dadonovia paljon ja hän on ollut mahtava… Kun kiinnitimme hänet, olin todella onnellinen nähdessäni hänen tulevan meidän joukkueeseen. Hän on uskomattoman hyvä.

Panthers voitti Lightningin lopulta lukemin 4-2. Heti debyyttiottelussaan osunutta Henrik Haapalaa ei nähty tällä kertaa pelaavassa kokoonpanossa.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.