San Jose Sharksin Marc-Edouard Vlasic on alusta alkaen pilkannut NHL:ää olympialaisten suhteen, siis jo silloin, kun päätöstä ei ollut vielä edes tehty.

Vlasic reagoi esimerkiksi viime vuoden marraskuussa todella voimakkaasti NHL:n ehdotelmaan, minkä mukaan liiga päästäisi pelaajansa olympialaisiin, mikäli he olisivat valmiita jatkamaan nykyistä työehtosopimusta kolmella ylimääräisellä vuodella.

Kyseinen sopimus tiedetään nykyisin vahvasti seuraomistajia suosivaksi, joten reaktio oli ymmärrettävä. Lisäksi hän oli yksi suurimmista kritisoijista, kun NHL ilmoitti tehneensä pelaajien näkökulmasta kielteisen päätöksen olympialaisten suhteen.

Vlasic on 30-vuotias puolustaja, joten hänen turhautumisensa on enemmän kuin ymmärrettävää. Kanada tuottaa aina kovia pelaajia kuin liukuhihnalta ja valinta vuoden 2022 olympialaisiin on jopa epätodennäköistä; toisin sanoen Vlasic menetti kenties viimeisen mahdollisuutensa.

Sharks-peluri onkin edelleen todella katkera NHL:n suuntaan ja viimeksi perjantaina hän teki kannanoton asiaan. Vlasic jakoi Twitter-tilillään videon, jossa esitellään Pyongchangin olympialaisten mitalit, ja totesi ”Kauniit, eikö vain?”.

Marc-Edouard Vlasic

@Vlasic44
Beautiful, right? @NHL

The Olympic Games

@Olympics
Breaking news: Here are the medals for @PyeongChang2018. 🥇🥈🥉 Good luck to all the athletes! #Olympics

Nyt myös Boston Bruinsia edustava Brad Marchand, joka pelasi Vlasicin kanssa yhdessä viime syksyn World Cupissa ja joka ei ole koskaan päässyt pelaamaan olympialaisissa, lähti Vlasicin NHL-trollaukseen mukaan.

Marchand nimittäin uudelleentwiittasi Vlasicin twiitin ja lisäsi siihen omat kommenttinsa.

Twiitissä Marchand toteaa sarkastiseen sävyyn ”Olen varma, että kukaan NHL:ssä ei varmastikaan halunnut tällaista (mitalia)”.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.