Vegas Golden Knights aloitti harjoitusleirinsä erittäin mallikaasti, kun se murskasi ensimmäisessä harjoitusottelussaan Vancouver Canucksin – vieläpä vieraskaukalossa – peräti lukemin 9-4.

Golden Knightsin harjoituspelirumba ei olisi voinut juuri parempaa alkua saada: ensiksi seura dominoi Vancouver Canucksia lukemin 100-0 Twitterissä ja myöhemmin 9-4 kaukalon puolella.

Se teki nimittäin täyttä hakkelusta kanadalaisisännästään. Kaikkein voimakkaimmin Canucksia kuritti 21-vuotias Tyler Wong, jota ei ole koskaan varattu NHL:ään, sillä hän naulasi ottelussa nevadalaisseuran historian ensimmäisen hattutempun ja ylipäätään tehot 3+1.

Wong vastasi myös Golden Knightsin seurahistorian virallisesta avausmaalista ja se näytti tältä (melkoisen upeaa katseltavaa).

Chirp Fest Hockey

@ChirpFestHky
Tyler Wong scores the Golden Knights their first goal in franchise history

Ylipäätään Vegasin nuoret pelaajat olivat ilmiliekeissä. Esimerkiksi seuran ykkösvaraus (#6) kesältä, Cody Glass, syötti kaksi maalia, seuran toinen ykkösvaraus Nick Suzuki teki tehot 1+1, Detroit Red Wingsistä laajennusdraftissa saapunut Tomas Nosek tehtaili puolestaan pisteet 1+2 ja 24-vuotias Tomas Hyka osui kahdesti.

Canucksin osalta koko joukkueen ilta oli murheellinen ja valitettavasti tämä koski myös Olli Juolevia.

Nuorta suomalaispuolustajaa nöyryytettiin henkilökohtaisella tasolla Golden Knightsin seitsemännessä maalissa, sillä häneltä ryöstettiin ”tikkari” omalla sinisellä ja Nick Suzuki naulasi kiekon verkkoon.

Juuso Silén

@juusosilen
Voihan Olli... #NHLfi

Kumpikaan joukkueista ei ollut mukana ottelussa missään nimessä parhaalla miehistöllään, vaan kaukalossa nähtiin paljon nuorempia pelaajia, kuten myös pienemmän roolin kavereita, joten liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä on turha vetää.

Edellä mainittu ei kuitenkaan himmennä VGK:n voittoa millään tasolla ja kyseessä oli täydellinen alku NHL:n tulokasseuralle.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.