Philadelphia Flyers lähtee tulevaan kauteen nuorella joukkueella. Flyers peluutti nosti jo viime kaudella kaksi nuorukaista kokoonpanoon, kun sekä sentteri Travis Konecny että puolustaja Ivan Provorov keräsivät isoja peliminuutteja NHL-miehistössä.

Tänä vuonna Phillyn NHL-miehistöön liittyy parhaimmillaan viisi tulokasta. Heistä todennäköisin on toisena ykköskierroksella varattu sentteri Nolan Patrick.

Patrickin lisäksi puolustajat Robert Hägg ja Sam Morin sekä hyökkääjistä Oscar Lindblom voivat murtautua NHL-kokoonpanoon. GM Ron Hextall kuitenkin kiistää Flyersin uudelleenrakennuksen.

– Se ei ole uudelleenrakentamista, jos olet kilpailukykyinen. Uudelleenrakennus on minulle sitä, että menet pohjalle ja otat korkean varausvuoron toisensa jälkeen. Erityisesti silloin ei yritetä voittaa. Se ei ole DNA:ssamme. Me haluamme voittaa. Me haluamme voittaa niin monta peliä kuin mahdollista, Hextall kommentoi Philly.comille.

– Emme aio mennä liigan pohjalle ja varata neljä tai viisi vuotta ensimmäisenä. Niin ei luoda kulttuuria. Visiomme oli pysyä kilpailukykyisenä, rakentaa ja nuorentaa. Ja sitä me teemme.

Flyers on tehnyt Hextallin aikana suuria satsauksia farmiseura Lehigh Valley Phantomsiin. Farmi on rankattu monessa arviossa yhdeksi AHL:n parhaista.

– Aloimme kolme vuotta sitten satsaamaan farmiimme ja lupauksiimme rakentaaksemme jotain pysyvää. Seuraamme nuoriamme ympäri maailmaa ja olemme kehittäneet heitä paljon. Nuorison ja varaustemme suhteen olen tyytyväinen tilanteeseemme.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.