Vaikka NHL-ammattilaisen arki onkin rankkaa kaikkine matkusteluineen, peleineen ja treeneineen, mahtuu siihen mukaan myös kadehdittava määrä luksusta.

Dallas Starsin tähtisentteri Tyler Seguin on yksi NHL-ammattilaisista, jotka oikeasti pääsevät nauttimaan todella hulppeasta elämästä. Hän nimittäin tienaa kautta kohden 5,75 miljoonaa dollaria ja tuleva kausi on hänen kuusivuotisen sopimuksensa viides.

Toisin sanoen palkankorotusta on luvassa aivan lähitulevaisuudessa, joten ei ole ihme, että hän elää lukaalissa, jossa on ikään kuin oma vesipuisto.

You could say the little man is a little excited to finally be in Dallas

Henkilön Tyler Seguin (@tseguin92) jakama julkaisu

Koska Seguin ei ole mikään tavallinen tallaaja, on täysin normaalia, ettei myöskään hänen koiransa ole. Video nimittäin osoittaa, että hänen koiransa osaa matkia isäntäänsä.

Seguin kirjoittaakin Instagram-postauksensa yhteyteen, että ”Tämän pikkumiehen voisi sanoa olevan innoissaan siitä, että hän on vihdoin takaisin Dallasissa”. Kysymys kuitenkin kuuluu: tarkoittaako hän itseään vai koiraansa? Tiedä häntä.

Sen sijaan se on kuitenkin tiedossa, että ensi NHL-kaudella Seguin tulee pelaamaan yhdessä NHL:n vaarallisimmista kolmikosta, sillä hänen rinnalleen istutetaan muuan Jamie Benn ja Alexander Radulov.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.