Kun KHL:ssä kovaa jälkeä jo vuosikausien ajan tehnyt Danis Zaripov sai doping-käryn vuoksi kahden vuoden kilpailukiellon IIHF:n sarjoihin, alettiin hänen NHL-sopimuksellaan spekuloida samantien.

Vaihtoehtoja ja ottajia on runsaasti, sillä 36-vuotias on ollut jo pitkään KHL:ssä todellinen supertähti. Hän on pelannut maailman kakkossarjassa nyt 476 runkosarjaottelun ajan, joissa hän on tehnyt 199 maalia ja yhteensä 451 tehopistettä.

Yksi mielenkiintoisimpia ottajia Zaripovia kohtaan olisi Pittsburgh Penguins, mikä johtuu siitä, että Penguinsin supertähti Evgeni Malkin haluaisi maanmiehensä seuran riveihin.

Asiasta on kertonut venäläistoimittaja Igor Eronko omalla Twitter-tilillään. Tämä nyt ei tietenkään tarkoita vielä automaattisesti sitä, että Zaripov tulisi liittymään Penguinsin riveihin, sillä kyse on ainoastaan yhden pelaajan mielipiteestä.

Igor Eronko

@IgorEronko
Evgeni Malkin: I'd like to see Danis Zaripov in #Pens. I'd enjoy playing with him on one line

Kokenut venäläislaituri olisi toki Penguinsille erinomainen lisä, mutta ongelmaksi saattaa muodostua Penguinsin tiukka tilanne sen palkkakaton kanssa. Sillä on tällä hetkellä palkoissaan tilaa reilut 3 miljoonaa dollaria, mutta normaalisti joukkueet haluavat jättää palkkakattoon hiukan liikkumavaraa.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.