Washingtonin venäläistähti suorana tulevasta kaudesta, avautui KHL-huhuista – ”Tunnen olevani velkaa kotikaupungilleni”

© Kuva: Getty Images

Evgeni Kuznetsovin kesä on ollut suurien päätösten aikaa. 59 tehopistettä menneellä ja hurjat 77 pistettä toissa kaudella tehnyt venäläistaituri oli RFA-pelaaja ja haluttua tavaraa myös KHL:n puolella.

Huhujen mukaan Pietarin SKA oli tarjonnut Kuznetsoville kaksivuotista ja 20 miljoonan taalan arvoista lappua, mutta tähtisentteri päätti kuitenkin pysyä Washingtonissa solmien seuran kanssa kahdeksanvuotisen ja 62,4 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen.

Venäläislehti Sport-Expressin toimittaja Igor Eronko haastatteli Kuznetsovia lauantaina Pietarissa ”From Pure Heart”-hyväntekeväisyysottelussa ja kyseli taiturilta tämän odotuksia tulevan kauden osalta.

– Se kuinka monta maalia teen ei ole minulle tärkeää, Kuznetsov kommentoi, kun häneltä kysyttiin maalitavoitteita tulevalle kaudelle.

– Minulle on tärkeintä päästä pudotuspeleihin ja siellä pidemmälle kuin toiselle kierrokselle. Jos haluaisin tehdä vain pisteitä, pelaisin eri urheilulajia.

25-vuotias sentteri avautui myös häneen kohdistuneista KHL-huhuista ja myönsi Venäjän olevan hänelle aina koti.

– Kun olen pelannut ensimmäisen ottelun, kaikki muuttuu normaaliksi, Kuznetsov kertoi.

– Se (Capitalsissa pelaaminen) ei kuitenkaan tunnu koskaan samalta kuin Tsheljabinskissä. Se on minun kotini ja siellä minut kasvatettiin. Sanotaan, ettei kukaan ole velkaa mitään kenellekään, mutta minä tunnen olevani velkaa kotikaupungilleni.

NHL  FREE  AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!