The Might Ducks -elokuvien yksi mieleenpainuvimmista hahmoista oli maalivahti Greg Goldberg, jonka hahmoa esitti näyttelijä Shaun Weiss.

Elokuvasarjassa Goldberg ei ollut kovinkaan lahjakas maalivahti ja hänet muun muassa teipattiin harjoituksissa kiinni maalitolppiin, muiden pelaajien lätkiessä kiekkoja häntä kohti, jotta hän oppisi olemaan pelkäämättä kiekkoja.

Erityislaatuisen maalivahdin hänestä teki kuitenkin hänen uskomaton mailakäsi ja elokuvasarjan viimeisessä osassa hän itse asiassa siirtyi maalivahdin tontilta puolustajaksi.

Siviilielämässä Weiss on puolestaan siirtynyt – valitettavasti – näyttelijästä rikolliseksi. Hänet nimittäin pidätettiin, kun hän oli varastanut elektroniikkaliikkeestä tuotteita 151 dollarin edestä ja vain viisi päivää vapautumisensa jälkeen hänet otettiin kiinni epäiltynä metamfetamiinin hallussapidosta.

Pidätys tapahtui Burbankissa, Kaliforniassa – ei siis kovinkaan kaukana siitä paikasta, jossa hänen kotiluolansa (elokuvien osalta) aikanaan sijaitsi.

Weiss jäi kiinni, kun naapuri oli soittanut poliisille ja ilmoittanut ainepäissään tontilla horjahdelleesta miehestä. Tehtävän vastaanottanut poliisi saapui paikalle ja pidätti hänet huumausaineiden hallussapidosta.

38-vuotias yhdysvaltalaisnäyttelijä muistetaan edelleen parhaiten The Mighty Ducks -elokuvista. Elokuvasarjan jälkeen Weiss on työskennellyt lähinnä sekä vierailevana tähtenä televisiosarjoissa että sivurooleissa eri elokuvissa. Hänet on nähty myös mainoskasvona yli 30 kansallisessa televisiomainoksessa.

Television puolella hän on näytellyt muun muassa Freaks and Geeksissä, Las Vegasissa ja Crossing Jordanissa. Elokuvarooleista tunnetuin on puolestaan bussikuskin rooli Owen Wilsonin tähdittämässä Drillbit Taylor -elokuvassa.

Weissin elämä on ollut kuitenkin jo pidempään jyrkässä alamäessä, eikä häntä olla nähty näyttelemässä sitten vuoden 2008.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.