Ex-NHL-kiekkoilija Ilya Bryzgalov on todellinen kulttihahmo, joka ei välttämättä noussut sellaiseksi meriiteillään, vaan antamillaan haastatteluilla.

Milloin venäläisvahti ihmetteli universumia, milloin hän kertoi siperiantiikereistä. Hän nousikin todelliseksi kulttihahmoksi viimeistään siinä vaiheessa, kun vuoden 2012 NHL Road To Winter Classic julkaistiin.

Kaikkein legendaarisimman haastattelunsa hän antoi kuitenkin edustaessaan Anaheim Ducksia ja sen pidemmittä puheitta, tältä se näytti ja tältä se ennen kaikkea kuulosti:

Kyseisestä haastattelusta todelliseksi Internetin ikiliikkujaksi nousi lause ”Why you have to be mad”. Normaalisti se olisi kuulostanut tuikitavallisen venäläispelaajan englannin kieleltä, mutta se ääni…

Nyt Overwatch-pelin, jota pystyy pelaamaan niin tietokoneella, PlayStationilla kuin myös Xboxilla, kehittänyt Blizzard Entertainment onkin päättänyt tuoda tuon yllä olevan lauseen osaksi peliään. Overwatch nimittäin julkaisi Summer Games 2017 -päivityksen ja siinä mukana oleva venäläinen naishahmo käyttää kyseistä lausahdusta.

Tristan Cooper

@TristanACooper

Tristan Cooper

@TristanACooper
Widowmaker's shades make everything so much better
Zarya has a new voiceline that seems familiar

Kyseinen peliyhtiö on selvästikin kuunnellut fanien toivomuksia, sillä idean nosti esille Tumblr-käyttäjä lord-bilingual ja idea sai valtavan määrän kannatusta kyseisellä blogisivustolla.

Hahmo, jolle Bryzgalovin lausahdus on istutettu, kantaa nimeä Zarya. Valitettavasti hahmon voi saada käyttöön vain krediittejä käyttämällä, mutta voisi kuvitella, että jokainen Overwatch-peliä pelaava NHL-fani on haltioissaan iskemässä ”rahansa” Blizzard Entertainmentin kouraan.

Vielä, kun olisi saanut sen Bryzgalovin äänen mukaan…

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.