Vaikka NHL:n varsinaisia harjoitusleirejä saadaan odotella aina pitkälle syksyyn saakka, on joissakin seuroissa tartuttu jo härkää sarvista ja lyöty joitakin ketjuja ensi kaudeksi lukkoon.

Näin on käynyt esimerkiksi Calgary Flamesissa, jossa tiedon joukkueen uudesta ykkösvitjasta antoi GM:nä toimiva Brad Treliving. Samalla saatiin syy siihen, miksi rajoitettu vapaa agentti Micheal Ferland sai seuran kanssa jatkosopimuksen.

Treliving nimittäin kertoi, että Ferland ollaan kaavailtu Flamesin ykkösvitjaan yhdessä Sean Monahanin sekä Johnny Gaudreaun kanssa. GM kertoi seuran aikeista Postmedian Kristen Odlandille, joka paljasti asian omalla Twitter-tilillään.

Treliving kertoi myös sen, että seuran odotukset Ferlandia kohtaan ovat korkealla. Flames teki nuorukaisen kanssa äskettäin kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen, joka on yhteisarvoltaan 3,5 miljoonaa dollaria.

– Me uskomme, että vain taivas on Michealille rajana. Hänen täytyy viettää nyt elämänsä kesä, Treliving kertoi Odlandin Twitterin mukaan.

25-vuotias rymistelijä tulee olemaan Gaudreaun ja Monahanin vierellä mielenkiintoinen tapaus, sillä hänen pelityylinsä on täysin erilainen, kuin taiturimaisen duon. Viime kaudella mies iski 76 runkosarjaotteluun 15 maalia ja yhteensä 25 tehopistettä.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.