Minnesota Wild suoritti kesän aikana suuren vaihtokaupan, kun se lähetti puolustaja Marco Scandellan ja hyökkääjä Jason Pominvillen Buffalo Sabresiin, mistä se sai vastineeksi hyökkääjät Tyler Ennisin sekä Marcus Folignon.

Nyt tämä kyseinen kaksikko on kenties saamassa Wildin riveihin entuudestaan tutun pelaajan, sillä raportit kertovat veteraani Drew Staffordin olevan kiinnostunut liittymään Wildin vahvuuteen. Hän pelasi kaksikon kanssa samaan aikaan juuri Sabresin riveissä.

Asiasta kertoo Wildin ”hovitoimittaja” Michael Russo Star-Tribunen nettisivuilla. Hänen mukaansa Stafford on ollut osapuolista se, joka on ottanut yhteyden seuraan, sillä hän haluaa itse jatkaa uraansa juuri Minnesotassa.

Stafford pelasi viime kaudella Winnipeg Jetsin ja Boston Bruinsin riveissä, minne hänet kaupattiin siirtotakarajan aikana. 31-vuotias hyökkääjä pelasi sesongilla yhteensä 58 runkosarjaottelua, joissa hän keräsi tililleen vain kahdeksan maalia ja yhteensä 21 tehopistettä.

Kuitenkin esimerkiksi vielä toissa kaudella hän iski 21 maalia 78 runkosarjaotteluun, joten kyseessä on maalinälkäinen hyökkääjä.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.