NHL:n vapaat markkinat aukesivat neljä päivää sitten, mutta näinkin lyhyessä ajassa on ehtinyt tapahtumaan paljon.

Luonnollisesti NHL:n vapaiden markkinoiden ensimmäinen päivä on se kaikista kiihkein, ja suurin osa isoista nimistä vaihtoikin osoitetta juuri kyseisen päivän aikana.

Huhuihin keskittyvä My NHL Trade Rumours on nyt listannut sivuilleen kesän kaikista surkeimmat kiinnitykset. Yhtenäistä kyseisissä nimissä on se, että jopa neljä näistä viidestä herrasta on puolustajia.

Toimittaja Todd Cordellin mukaan kesän kaikista huonoin sopimus oli Tampa Bay Lightningin kiinnittämä Dan Girardi, joka teki floridalaisseuran kanssa kaksivuotisen ja 6 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen.

Sivuston perustelut Girardin kohdalla olivat eritoten ne, että hänen pelinopeutensa ei enää yksinkertaisesti riitä NHL-tasolle. Girardi on, kuten monet varmasti tietävät, nimenomaan omaan päähän erikoistunut luutija, mutta Cordellin mukaan tämäkään ei ole enää miehen vahvin osa-alue.

Girardin lisäksi listalle puolustajista pääsivät Montreal Canadiensin Karl Alzner (5 vuotta, 23,125 miljoonaa dollaria), Winnipeg Jetsin Dmitry Kulikov (3 vuotta, 13 miljoonaa dollaria), Calgary Flamesin Michael Stone (3 vuotta, 10,5 miljoonaa dollaria) sekä New York Rangersin maalivahti Ondrej Pavelec (1 vuotta, 1,3 miljoonaa dollaria).

Voit lukea My NHL Trade Rumoursin tekemän analyysin ja listauksen kokonaisuudessaan täältä.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.