San Jose Sharks ei yhä edelleen ole tehnyt jatkosopimuksia Joe Thorntonin ja Patrick Marleaun kanssa, joten Sharks-fanit eivät voi vielä huokaista helpotuksesta.

Äskettäin pientä iloa toi kuitenkin puolustaja Marc-Edouard Vlasicin mammuttimainen jatkosopimus, josta voit lukea lisää tämän linkin takaa.

Sharks on nyt väsännyt myös toisen elintärkeän jatkosopimuksen, sillä se on kiinnittänyt luotettavan ykkösvahdin, Martin Jonesin, kuuden vuoden mittaiseen, ja 34,5 miljoonan dollarin arvoiseen jatkosopimukseen.

Edelliset kaksi kautta Sharksia edustanut Jones tienaa uuden sopimuksensa myötä keskiarvolta 5,75 miljoonaa dollaria kaudelta.

Vlasicin tavoin Jonesin uusi pahvi astuu voimaan vasta tulevan kauden päätteeksi. Nykyisen sopimuksensa turvin Jones ansaitsee keskiarvolta tasan 3 miljoonaa dollaria.

Jones on pelannut Sharksin paidassa yhteensä 130 runkosarjaottelua, joissa hänen tilastonsa ovat 91,5/2.33. Sharksin lisäksi mies on edustanut kahden kauden ajan Los Angeles Kingsiä, missä hän toimi Jonathan Quickin kakkosvahtina.