Detroitin ykköskohde vapaiden agenttien markkinoilla selvillä?

© Kuva: Getty Images

Detroit Red Wingsin tiedetään hakevan vahvistuksia puolustuspäähänsä, ja mikäli The Detroit Newsin toimittaja Ted Kulfania on uskominen, joukkueen ykköskohteena on Pittsburgh Penguinsin riveissä kaksi peräkkäistä mestaruutta voittanut Trevor Daley.

34-vuotta lokakuussa täyttävä Daley on Dallas Starsin vuoden 2002 varaustilaisuuden toisen kierroksen varaus. Mies on edustanut valtaosan urastaan Starsia ja Penguinsia, mutta myös 29 ottelun verran Chicago Blackhawksia.

Menneellä kaudella vasemmalta laukova puolustaja pelasi pingviinipaidassa 56 ottelua tehden niissä tehot 5+14. Kausi jäi hieman vajaaksi kauden aikana tehdyn polvioperaation takia.

Daley täyttäisi suuren aukon Red Wingsin puolustuksessa – hän on hyvin liikkuva kiekollinen veteraanipuolustaja.

Daleyn heikkoukseksi voidaan lukea hänen kokonsa – 180-senttinen ja 88-kiloinen puolustaja jää helposti kakkoseksi isokokoisia hyökkääjiä vastaan. Hän on myös kärsinyt paljon loukkaantumisista viime kausien aikana.

Daleyn kuusivuotinen ja noin 20 miljoonan dollarin arvoinen sopimus päättyy, eikä jatkosopimusta näyttäisi olevan tiedossa Penguinsin kanssa.

Jos Daleyä ei saada naarattua Detroitiin, muita mahdollisuuksia ovat kokeneet 36-vuotias Ron Hainsey tai 38-vuotias Brian Campbell kuin myös vasta New York Rangersista ulosostettu Dan Girardi.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!