Kuten uutisoimme alkuviikosta, nousi tuolloin otsikoihin huhu siitä, että Calgary Flames olisi tehnyt Alexander Ovechkinista tarjouksen. Tämä yllätti alkuuviikosta käytännössä jokaisen NHL-fanin.

Nyt, ensimmäistä kertaa huhun jälkeen, on Flamesin GM:nä toimiva Brad Treliving antanut kommenttinsa koskien koko Ovechkin-huhua. Selvää on, että itse tarjous ei pitänyt paikkansa, sillä niin sarkastinen Treliving asian suhteen oli.

– Et voi tehdä 36 tuntista vuoroa karkin avulla ja sen jälkeen alkaa twiittailemaan huhuja. Kaikki mikä tulee Valko-Venäjältä, pitäisi maustaa näköjään suolalla, Treliving sanaili.

Kun häneltä kuitenkin kysyttiin, että onko mies tehnyt Capitalsin suuntaan puhelua ja kysellyt Ovechkinin saatavuutta, ei hän sitä aivan suoranaisesti myöskään kiistänyt.

– Minä juttelen kaikille. Minulla on paljon kavereita.

Ovechkinin kauppaamisella on huhuiltu käytännössä siitä lähtien, kun Capitals tippui jälleen kerran pudotuspelien toisella kierroksella kesälomille. Flamesin huhuttu tarjous oli kuitenkin ensimmäinen laatuaan, sillä tähän mennessä joukkueiden kiinnostuksella on voitu ainoastaan spekuloida.

NHL-fanin koti: KAIKKI PLEIJAREISTA.