Monella on varmaan jo tiedossa, että Washington Capitalsin supertähti Alexander Ovechkin on noussut toden teolla mukaan siirtohuhujen kohteeksi.

Myös Capitalsin GM:nä toimiva Brian MacLellan on joutunut kommentoimaan Ovechkinin kauppaamista koskeviin huhuihin. Hän sanoi, että jos oikea tarjous tulee eteen, seura aikoo ainakin harkita tätä. Tästäkin huolimatta GM suhtautui asiaan enemmän kuin nihkeästi.

Nyt on kuitenkin alkanut tapahtumaan, ja toden teolla. Nimittäin venäläis-/latvialaissivusto Delfin mukaan Capitals olisi saanut tarjouksen Ovechkinista, minkä on tehnyt Calgary Flames.

Delfi kertoi nettisivuillaan, että Flames on tarjonnut Ovechkinista lupaavan puolustajan, 20-vuotiaan Oliver Kylingtonin, sentteri Sam Bennettin sekä kaksi ykköskierroksen varausvuoroa.

Niin ikään 20-vuotias Bennett on ehtinyt pelata NHL:ssä jo kahden kauden ajan, mutta toistaiseksi se viimeinen läpimurto liigan eliittiin on vielä tekemättä. Nuorukaisen tilillä on kaiken kaikkiaan 159 runkosarjaottelua Flamesin paidassa, joissa hänen tehonsa ovat 31+32.

Capitals saisi kaupan kautta siis runsaasti potentiaalia sekä hyviä varausvuoroja, mutta jää nähtäväksi, mitä Caps aikoo tarjouksen suhteen tehdä, jos tällainen on siis todellisuudessa tehty.

NHL-fanin koti: KAIKKI PLEIJAREISTA.