Pekka Rinne sai valtavaa kritiikkiä torontolaismedialta – ”Voi tulla hyvin pikainen ottelusarja”

© Kuva: Getty Images

Nashville Predators ei ole aloittanut kevään Stanley Cup -finaaleita odotetulla tavalla, sillä se on ottelusarjassa nyt 2-0-häviöllä.

Ensimmäisen ottelunsa se hävisi lukemin 5-3 ja viime yön kamppailun 4-1. Loistavaa kautta pelaavan Pekka Rinteen aloitus kevään finaaleissa ei siis ole ollut paras mahdollinen, ja viime yönä päävalmentaja Peter Laviolette päätti jopa vetää suomalaisen ulos maaliltaan, korvaten hänet Juuse Saroksella.

Rinne onkin saanut paljon kritiikkiä finaalien otteistaan, joskin on muistettava, että hän ei missään nimessä ole Predatorsin heikkoihin tuloksiin yksin syypää.

Tästäkin huolimatta esimerkiksi Toronto Sun päätti kaataa paljon Rinteen niskaan. Jutun kirjoittanut Steve Simmons tokaisee jopa sen, että jos Rinne ei paranna otteitaan, on Predatorsilla edessään lyhyt ottelusarja.

”Rinteen päästämä ensimmäinen maali oli kamala, minkä iski tulokassensaatio Jake Guentzel. Hän päästi maalin myös, kun kolmatta erää oli pelattu vain kymmenen sekuntia, missä vaiheessa Predators käytännössä luuhistui kasaan. Hän päästi lopulta kolme maalia kolmannessa erässä, vain 3:28 minuutin aikana, missä vaiheessa hänet korvattiin varavahdilla. Jos hän ei pysty parantamaan kahdesta ensimmäisestä ottelusta, tästä voi tulla hyvin pikainen ottelusarja.”

NHL-fanin koti: KAIKKI PLEIJAREISTA.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!