PK Subbanilta raju avautuminen kauppaamisestaan ja saamastaan kritiikistä – tämä ohjelma on pakko nähdä!

© Kuva: Getty Images

Montreal Canadiensista viime kesänä Nashville Predatorsiin kaupattu PK Subban nauttii tällä hetkellä täysin olostaan Tennesseen osavaltiossa, sillä pelaahan miehen edustama Predators Stanley Cupin finaaleissa.

Itse viimekesän vaihtokauppa vaikutti kuitenkin menneen Subbanilla niin sanotusti tunteisiin, niin kuin monella muullakin. Ihmiset eivät ymmärtäneet, miten kaupungin hyväksi monia hyviä asioita tehnyt Subban kaupattiin konservatiivisempaan ja vanhempaan Shea Weberiin, joka ei miellyttänyt myöskään faneja, etenkään aluksi.

– Minulla ei yhä edelleen ole ideaa, miksi en ole enää Montreal Canadien, ja rehellisesti sanoen en edes enää välitä, Subban kertoi ESPN:n ensi sunnuntaina ulos tulevassa E:60-ohjelmassa, Yahoo Sportsin Greg Wyshynskin mukaan.

Subban on saanut paljolti kritiikkiä tuuletuksistaan, jotka eivät joidenkin mielestä kuulu jääkiekkokaukaloon. Subban ei jaksa asiasta välittää, sillä hän tekee nyt sitä, mitä hän rakastaa tehdä. Välillä tunteenpurkauksille ei siis voi mitään.

– Minä menen kaukaloon nauttimaan siitä mitä tykkään tehdä. Jos joku tulee sanomaan minulle, että et saa hymyillä tai olla oma itseni, niin anteeksi nyt vain, mutta keitä he ovat sanomaan miten minun pitäisi elää elämäni?

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!