Urheilu on siitä upea asia, että sillä on tapana yhdistää ihmiset ja eri urheilulajit, kun jotain kamalaa tapahtuu.

Näin oli myös Manchesterissa maanantai-iltana tapahtuneen terrori-iskun jälkeen. Nimittäin vaikka väliin mahtuu kokonainen valtameri, vietettiin Ottawa Senatorsin ja Pittsburgh Penguinsin välisen kuudennen ottelun alla hiljainen hetki kaikkien uhrien muistolle sekä heidän läheisilleen.

NHL

@NHL
A moment of silence was held before Game 6 in Ottawa as our thoughts are with the people of Manchester. x.com/nhl/status/867…

Tässä kohtaa mentiin siis mantereelta toisella ja yli lajirajojen. Tällaisilla hetkillä ihmisten tuleekin puhaltaa entistä vahvemmin yhteen hiileen ja silloin urheilu sekä urheilutapahtumat tarjoavat hienon tavan tämän toteuttamiseen.

Manchesterissa tapahtuneessa terrori-iskussa, joka nähtiin Manchester Stadiumilla, Ariana Granden keikan yhteydessä, on menehtynyt toistaiseksi 22 ihmistä ja ainakin 59 ihmisen kerrotaan haavoittuneen.

Jo muutoinkin karmaisevan ja todella valitettavan iskun tekee entistä pahemmaksi se, että keikalla oli paikalla todella paljon sekä lapsiperheitä että nuorisoa.

Nyt on myös aika meidän mennä ylitse lajirajojen ja liittää tämän artikkelin yhteyteen tämä SPORTbiblen jakama upea kuva. Kyseinen kuva liittyy luonnollisesti jalkapallon puolella tunnettuihin toistensa paikallisvastustajiin, Manchester Cityyn ja Manchester Unitediin.