Kevät ja pudotuspelit ovat totutusti henkisen sodankäynnin aikaa, milloin kaikenlainen piikittely on oikein – toki jos sen tekee hyvän maun rajoissa.

Edmonton Oilers pelaa tällä hetkellä Läntisen konferenssin semifinaaleissa Anaheim Ducksia vastaan, ja joukkueet kohtaavatkin tulevana yönä toisensa viimeistä kertaa, sillä edessä on legendaarinen Game 7.

No mitä tekee Oilers-puolustaja Eric Gryba kyseistä ottelua edeltävänä päivänä? Pelaa juuri äsken mainittua henkistä peliä, sillä hän julkaisi Twitter-tilillään paljon huomiota herättäneen kuvan.

Kovana erämiehenä ja kokkina tunnettu Gryba yhdisti kuvassa itselleen kolme rakasta asiaa: riistan, kokkauksen ja jääkiekon. Hän nimittäin grillasi itselleen ajankohtaan sopien ankkaa.

Gryba ei ole päässyt kuluvan ottelusarjan aikana juurikaan irti, sillä hän sai edellisessä ottelussa sarjan ensimmäiset vaihtonsa. Mies pelasi kamppailussa lopulta 13 minuuttia ja 28 sekuntia.

Nähtäväksi jää saako Gryba pelata myös tulevan yön kamppailussa. Halusta se ei ainakaan jää kiinni, mistä loistava esimerkki on juuri kyseisen ankan paistaminen.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.