Kuten monet jo varmasti tietävät, teki Vegas Golden Knights ensimmäisen huippusopimuksensa, kun se kiinnitti Vadim Schipachyovin kaksivuotiseen sopimukseen, joka on arvoltaan 9 miljoonaa dollaria.

Golden Knightsilla vaikuttaa olevan muutoinkin verkot vesillä, sillä nyt sen kerrotaan olevan kiinnostunut Boston Bruinsin Ryan Spoonerista.

Tarkemmin sanottuna kyseessä on 24-vuotiaan Boston Bruins -hyökkääjän neuvotteluoikeudet. Miehestä on nimittäin tulossa ensi kesänä rajoitettu vapaa agentti, joten hänen oikeutensa omistavalla joukkueella on neuvotteluissa suuri etulyöntiasema.

Spooner pelasi etenkin toissa kaudella erinomaisesti, sillä 80 ottelua tuottivat 13 maalia ja yhteensä 49 tehopistettä. Menneen runkosarjan aikana taso kuitenkin hiukan heikkeni, sillä 79 kamppailun aikana mies iski tehot 11+28.

Spooner asetettiinkin viime vuoden lopussa Bruinsin ”trade blockiin”, eli seuran kaupattavien pelaajien listalle.

The Hockey Newsin toimittaja Ryan Kennedy kertoi Golden Knightsin kiinnostuksesta Twitter-tilillään. Samaan syssyyn mies kertoi, että sekä Vancouver Canucks että New Jersey Devils ovat niin ikään kiinnostuneita Spoonerin palveluksista.