Jokaiselle on varmasti jo tässä vaiheessa selvää, että Leo Komarov pelaa erinomaista kevättä.

Toronto Maple Leafsia edustava hyökkääjä on pelannut nyt kaikissa kevään neljässä ottelussa, joista hän on kerännyt tililleen yhden syöttöpisteen. Pistesaldo ei siis ole kovin mahdollinen, mutta kuten moni tietää, on Komarovin avut jossakin aivan muualla.

– Hekottelen usein asioille, joita Leo tekee. Hän tietää miten kaverien ihon alle pääsee ja tekee sen loistavasti, ketjukaveri Tyler Bozak kertoi The Provincen mukaan.

– Hän on mielestäni sellainen pelaaja, jota vastaan on todella hankala pelata ja mielesi tekisi näpäyttää häntä kerran tai kaksi. Mutta koska nämä ovat pudotuspelit, ei jäähyihin ole juuri varaa, puolustaja Matt Hunwick lisäsi.

”Todella tärkeässä roolissa”

Maple Leafsin päävalmentaja Mike Babcock on tunnettu suorapuheisuudestaan. Tämä näyttää toimivan molempiin suuntiin – sekä positiivisesti että negatiivisesti – sillä hän myös hän antoi kehunsa Komarovin suuntaan.

– Mielestäni Leo on erinomainen pelaaja. Hänen kaltaisensa pelaajat ovat kaiken lisäksi arvokkaampia hyvissä, kuin huonoissa joukkuessa. Hän pelaa todella tärkeässä roolissa, Babcock kehui.

– Et myöskään voi koskaan tietää mitä kieltä hän sinulle puhuu, mikä on varmasti hämäävää.

EDIT [20.04.2017, 06:03]: Tekstiin korjattu Komarovin ottelumäärä jutun julkaisun jälkeen.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.