KUVA: Julius Honka juhli ratkaisumaaliaan komealla tavalla – ”Esimakua texasilaisesta vieraanvaraisuudesta”

© Kuva: Getty Images

Dallas Starsin Julius Honka sai viime yönä tililleen NHL-uransa ensimmäisen maalin, eikä se olisi voinut juuri parempaan paikkaan tulla.

Suomalaispuolustaja pääsi nimittäin jäälle siinä vaiheessa, kun Stars pelasi jatkoajalla Arizona Coyotesia vastaan. Honka nosti kiekon saadessaan pelivälineen röyhkeästi Coyotesin kenttäpäätyyn, ja loppujen lopuksi suomalainen ratkaisi kamppailun tähtipaidoille.

Kyseessä oli samalla Hongan NHL-uran ensimmäinen maali, joten juuri maukkaampaan paikkaan hän ei olisi voinut osumaansa iskeä.

Toki on otettava huomioon, että Starsin kausi ei tule jatkumaan runkosarjaa pidemmälle, sillä se on ollut jo pitkään pudotuspelien ulkopuolella.

Texasilaista vieraanvaraisuutta

Kun pelaaja iskee ensimmäisen maalinsa taalajäillä, otetaan hänestä aina tämän jälkeen kuva maaliin menneen kiekon kera. Honka ei ollut tässä poikkeus, mutta hän kuitenkin halusi erottautua joukosta.

Honka nimittäin poseerasi kameralle kiekon kanssa, mutta hänen päässään oli samalla komea, Starsin logolla varustettu, cowboy-hattu päässään.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!