Pittsburgh Penguinsin ja Buffalo Sabresin välinen ottelu jätti jääkiekkoa seuraavalle kansalle paljon puhuttavaa.

Penguinsin 3-1-voittoon päättyneessä ottelussa nähtiin nimittäin esimerkiksi Rasmus Ristolaisen kova taklaus, jonka myötä hän joutui kamppailusta suihkun puolelle.

Toinen omaa elämäänsä jäänyt asia oli Sidney Crosbyn täysin käsittämätön maali. Jos et ole jostain syystä nähnyt vielä kyseistä osumaa, suosittelen vahvasti suuntaamaan tähän linkkiin.

”No niin minäkin luulin”

Maali oli niin mykistävä, että se herätti jopa vierasjoukkueen kummastelemaan sitä. Äänekkäin tämän suhteen oli Sabres-puolustaja Zach Bogosian.

– Hän on maailmanluokan pelaaja. Siis hän sai kiekon yläkulmaan yhdellä kädellään. Se on mielestäni todella vakuuttavaa, Bogosian, joka pelasi ottelussa lähes 34 minuuttia, kertoi Sabresin verkkosivuilla.

Ruotsalaisvahti Robin Lehner seisoi viime yönä Sabresin tolppien välissä, eikä hänkään ollut uskoa silmiään. Normaalisti nimittäin tuossa tilanteessa hyökkääjä kääntää kiekon vielä rystyltä kämmenelle, mutta ei näemmä Crosby.

– No niin minäkin luulin. Tässä liigassa on luultavasti yksi tai ehkä kaksi kaveria, jotka voivat tehdä tuollaisia maaleja, Lehner ihmetteli.