New York Islandersin kausi on ollut kokonaisuudessaan kaksijakoinen. Väliaikaiseksi päävalmentajaksi Jack Capuanon tilalle nimetty Doug Weight on onnistunut tehtävässään kuitenkin hyvin.

Tällä hetkellä Islanders majailee Itäisen konferenssin toisella villi kortti -paikalla, joten se taistelee kynsin ja hampain paikasta kevään tosipeleihin.

Lisäksi Weight teki miehen tempun päästessään superlupaavan Joshua Ho-Sangin vihdoin Islandersin pelaavaan kokoonpanoon. Huolimatta kaikesta siitä, että nuorukainen on ollut aikanaan todellinen ongelmapelaaja.

Ho-Sang on kuitenkin käyttänyt mahdollisuutensa erinomaisesti. Ensimmäiset ottelut menivät totuttelussa, mutta sen jälkeen on alkanut tapahtumaan. Nyt, kun takana on kahdeksan pelattua ottelua, on nuorukaisen tilastot 3+3 (-4).

Nauttinut täysin rinnoin

Ho-Sang on noussut nopeasti Islandersin tärkeimpien pelaajien joukkoon. Myös nuorukainen on ollut todella innoissaan saamastaan mahdollisuudesta, eikä hän peitellyt innostumistaan median edessä.

– Minulla ei ole koskaan ollut näin hauskaa elämäni aikana. Kun saat kiekon tyhjään tilaan ja saat luistella sen kanssa ylös, se on hullua. Se räjäyttää tajuntani ja se on sitä, mistä olen unelmoinut pienestä lapsesta lähtien, Ho-Sang kertoi Islandersin verkkosivuilla.

– Niin kauan, kun annan kentällä kaikkeni ja Dougie (Doug Weight) on tyytyväinen minun pelaamiseen, olen koko maailman iloisin ihminen.

Weight todella onkin vakuuttunut nuorukaisen osaamisesta. Päävalmentaja antoikin medialle vahvoja kommentteja koskien Ho-Sangin otteita.

– Usein näet kaverien tulevan ylös NHL:ään ja he ovat taitavia kavereita, mutta se näyttää yleensä täällä siltä, kuin peura olisi ajovalojen edessä. Nyt en ole nähnyt tätä. Hän istuu sarjaan fyysisiltä ominaisuuksiltaan, luistelultaan, taitotasoltaan ja hän näyttää sille, kuin olisi pelannut täällä jo pitkään.