Valtteri Filppula myöntää hylänneensä Toronto Maple Leafsin – ”Ei mitään Torontoa vastaan”

© Kuva: Getty Images

Valtteri Filppula on mielenkiintoisessa tilanteessa ensi yönä, sillä hänen uusi seuransa Philadelphia Flyers kohtaa Toronto Maple Leafsin, jonka riveissä hän saattaisi hyvinkin kiekkoilla.

Tampa Bay Lightningin GM:nä toimiva Steve Yzerman oli nimittäin pari päivää ennen pelaajasiirtojen takarajaa järkkäillyt Maple Leafsissa vastaavassa roolissa olleen Lou Lamoriellon kanssa hieman suuremman vaihtokaupan. Kanadan puolelle olisi siirtynyt nyt siellä pelaavan Brian Boylen lisäksi myös Filppula.

Suomalaissentteri ei kuitenkaan mahduttanut Maple Leafs sille 16 joukkueen listalle seuroista, joihin hän hyväksyi siirtonsa. Niinpä kauppa kariutui ja nykyisin Filppula edustaa siis oranssipaitoja.

– Ei minulla ole mitään Torontoa vastaan. Heillä on loistava joukkue ja valmentaja, Filppula kommentoi asiaa Sportsnetin haastattelussa, viitaten myös Red Wings -ajoiltaan tuttuun päävalmentaja Mike Babcockiin.

– Tein listan jo aiemmin ja päätin pysyttäytyä siinä.

Panokset kaukalossa ovat kovat, kun Maple Leafs isännöi Flyersia. Joukkueet nimittäin taistelevat Itäisen konferenssin viimeisestä villi kortti -paikasta ja piste-ero joukkueiden välillä kaksi pistettä (72-70) tämän illan isäntien eduksi. Viimeisessä pudotuspelipaikassa kiinni olevalla New York Islandersilla pisteitä on 73.

Maple Leafsille voitto ei ole aivan yhtä kriittinen kuin Flyersilla, joka on käytännössä ottaen pakkovoiton edessä. Toki runkosarjaa on jäljellä vielä tämän pelinkin jälkeen 16 ottelua, mutta potentiaalinen viiden pisteen viimeiseen pudotuspelipaikkaan saattaisi olla liian iso kurottavaksi kiinni.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)